Creatieve seminaries in het hart van de natuur


Boost de productiviteit van uw team door een seminarie of teambuilding voor hen te organiseren in de Gîte à Daims, met slaapgelegenheid tot 15 personen. Dankzij deze vredige plek in de Belgische Ardennen bent u er gegarandeerd even volledig uit!

De Gîte à Daims, een perfect kader voor uw seminaries

Verlaat de professionele sfeer en werk aan een optimale groepsgeest tussen uw medewerkers. Of het nu is om uw medewerkers te motiveren of voor een seminarie met de directie, de Gîte à Daims heeft zitplaats voor 20 personen. Bevorder de relatie tussen uw teamleden door hen mee te nemen naar een kader dat de creativiteit stimuleert en aanwakkert.

De beschikbare voorzieningen

U hebt een grote ingerichte ruimte ter beschikking om uw teamleden in een andere werkomgeving te ontvangen. De tuin, omringd met wandelpaden, is geschikt voor teambuildingactiviteiten of andere groepsanimaties. Organiseer in de volledig ingerichte keuken culinaire ‘uitdagingen’ om de groepsgeest te bevorderen. Via een zijdeur kunt u een traiteur binnenlaten om uw bedrijfsvergaderingen wat gezelliger te maken. Neem voor meer informatie contact op met onze partners.

Voorzieningen

  • Grote vergaderzaal
  • Ingerichte keuken
  • Grote tuin voor teambuildingactiviteiten

Wilt u vergaderingen met meer resultaat?

Boek dan de Gîte à Daims!