De geschiedenis van het damhertenpark


Kom kennismaken met de 100 damherten van het 7 hectare grote park. Het park is volledig omheind en ligt op het domein van het vakantiehuis. Tijdens uw verblijf in de Gîte à Daims kunt u deze wilde dieren in hun natuurlijke biotoop observeren.

De geschiedenis van het damhertenpark van het vakantiehuis

Uw gastheer en gastvrouw, Marc en Christine Déom zijn echte natuurliefhebbers met een passie voor dieren. Voor hun plezier adopteerden ze 3 damherten. Volledig in de ban van deze kleine wilde dieren, breidden ze hun park in de loop der jaren beetje bij beetje uit. Momenteel heeft het park, dat 7 hectare groot is en bewoond wordt door een honderdtal damherten, zijn naam geschonken aan het vakantiehuis waarin u een onvergetelijk verblijf te wachten staat.

Het damhertenpark, een passie om te delen

Of het nu bij het ochtendgloren is, wanneer het park zachtjes ontwaakt, overdag of ‘s avonds wanneer de zon ondergaat: het observeren van de damherten levert u vast heel wat magische momenten op. Marc en Christine, die door dit schouwspel gefascineerd zijn, besloten om hun gasten hier ook van te laten genieten door een authentieke woning te verbouwen tot een vakantiehuis met alle modern comfort.

De faciliteiten van het park

  • Uitkijkpunt
  • Wandelpaden
  • Toegankelijk voor buggy’s en rolstoelen

Wilt u kennismaken met onze damherten ?

Boek dan onze vakantiewoning voor 15 personen !