De directe omgeving van de Gîte à Daims


Dit oude huis, dat werd verbouwd tot een vakantiewoning voor 15 personen, dompelt u meteen onder in het authentieke Ardennengevoel. Met zijn grote tuin en een terras met alle voorzieningen biedt de Gîte à Daims u een aangenaam verblijf waarbij u voortdurend in contact staat met de natuur.

De kalmte en rust van het vakantiehuis

De Gîte à Daims, gelegen op het Ardense platteland in Remichampagne, een gehucht met 300 inwoners, garandeert u een rustig en ongestoord verblijf. Er is geen verkeer rond het vakantiehuis omdat het zich aan het einde van een landelijke weg bevindt. Veiligheid en rust verzekerd! Daarnaast is het vakantiehuis zo ingericht dat het vlot toegankelijk is voor personen met beperkte mobiliteit. Bij uw aankomst is er een privéparking ter beschikking waar u zich gemakkelijk kunt parkeren.

Een terras met alle voorzieningen voor uw avonden in het maanlicht

Op het terras zijn een zonnescherm en tuinmeubilair aanwezig: het is dus perfect voor een zomerse barbecue met familie, vrienden of collega’s. En als het weer niet meezit, is er een overdekte rokersruimte. In welk seizoen dan ook maakt dit grote terras met elektrische zonwering iedereen blij.

Een ruime tuin, perfect voor de kinderen

Achter het vakantiehuis ligt een grote, omheinde tuin, perfect voor de kinderen in uw gezelschap. Er staan een schommel en een glijbaan om uw kleintjes te laten spelen wanneer het tijd is voor ontspanning. De tuin bevindt zich naast het park waar u de vijver met zijn twintigtal eenden kunt bewonderen die vaak bezocht wordt door wilde vogelkoppels. Alles werd zo ingedeeld en gemaaid dat u een aangename wandeling rond het park kunt maken dat aan de Gîte à Daims paalt.

Voorzieningen

  • Barbecue
  • Tuinmeubelen
  • Speeltuin

Combineer natuur en rust!

Boek uw verblijf in de Gîte à Daims