Gastronomie in de Ardennen


Speciaal voor u heeft de Gîte à Daims een aantal restaurants in de omgeving van Bastenaken en Vaux-sur-Sûre geselecteerd. De hieronder aanbevolen restaurants bieden u een grote waaier aan regionale specialiteiten en andere heerlijkheden aan, van de traditionele keuken tot topgastronomie.

Restaurant ‘Chez Coluche’ in Vaux-sur-Sûre

Maak in de nabijheid van de Gîte à Daims kennis met het uitgebreide aanbod specialiteiten van restaurant ‘Chez Coluche’. U kunt er kiezen uit pizza of regionale specialiteiten. Geniet ten volle van uw verblijf in de Gîte à Daims met een gezellig restaurant in de Belgische Ardennen.

Restaurant Chez Coluche – +32 (0)476/22.21.57

Le Château de Strainchamps in Fauvillers

Het Château de Strainchamps bevindt zich op enkele kilometers van het vakantiehuis en biedt u een gastronomische en verfijnde keuken aan. Met zijn 20 jaar ervaring laat dit met een ster bekroonde restaurant uw smaakpapillen tintelen in een warm kader.
Raadpleeg de website voor meer informatie www.chateaudestrainchamps.com.

Le Château de Strainchamps – Rue des Vennes 29 (Strainchamps) 6637 FAUVILLERS +32 (0) 63/60.08.12 of info@chateaudestrainchamps.com

‘Le Coqardi Grill’ in Juseret

Dit bijzondere restaurant met muziekoptredens bevindt zich op slechts 10 minuten rijden van de Gîte à Daims. Le Coqardi is een muzikaal restaurant met een grote keuze aan gegrilde gerechten en andere smakelijke specialiteiten. Tegen het einde van de avond neemt Jean-Lou vaak zijn gitaar onder de arm tot ieders vermaak.
Raadpleeg de website voor meer informatie www.lecoqardigrill.be

Le Coqardi Grill – Muzikaal restaurant – Lescheret, 76642 JUSERET +32 (0) 61/58.74.90 – Reservatie gewenst

Restaurant ‘Wagon Léo’ in Bastenaken

De ‘Wagon Léo’ biedt u een groot gamma verschillende schotels en menu’s in een uitzonderlijk kader. Op het menu staan zeevruchten, vleesgerechten en een aantal typische brasseriegerechten … voor elk wat wils!
Raadpleeg de website voor meer informatie www.wagon-leo.com

Restaurant Wagon Léo – Rue du Vivier, 4–8 6600 BASTOGNE +32 (0) 61/21.14.41 OF info@wagon-leo.be

Restaurant ‘Le Chalet Royal’

Trakteer u nabij Bastenaken in ‘Le Chalet Royal’ op een van de verschillende specialiteiten: bizon, wild of mosselen, afhankelijk van het seizoen. Hun Franse keuken valt beslist in de smaak!
Raadpleeg de website voor meer informatie www.chaletroyal.be

Le Chalet Royal – Marenwez, 1 6600 BASTOGNE – 061/21.72.05 OF info@chalet-royal.be

 

Onze aanbevelingen

  • Chez Coluche
  • Le Château de Strainchamps
  • Le Coqardi Grill
  • Restaurant Wagon Léo
  • Le Chalet Royal

Proef de regionale specialiteiten bij onze horecapartners!