Huisreglement van de Gîte à Daims

Na een lange tocht is het in onze gîte met alle voorzieningen heerlijk thuiskomen. Geen meterstanden of saaie uitleg: wij maken het u gemakkelijk! Onze filosofie is gebaseerd op wederzijds respect, het respect voor de ruimte en voorzieningen die u tot uw beschikking staan. Daarom vragen we u om nog voor u aankomt ons huisreglement te lezen.

Voor elk toestel ligt er voor uw gebruiksgemak een gebruiksaanwijzing klaar.
We heten u van harte welkom in de Gîte à Daims!

Marc en Christine Déom

Huisreglement

Voorwerp

We heten u van harte welkom in onze Gîte à Daims en wensen u een aangenaam verblijf toe! We stelden een huisreglement op om u een geslaagd verblijf te bezorgen.

 Aankomst en vertrek

Het verblijf begint telkens op vrijdag en eindigt hetzij op zondag (weekend), hetzij op dinsdag (lang weekend) of op donderdag (week). De aankomsttijd is voorzien tussen 16 en 18 uur. Voor het vertrek vragen we u om de Gîte à Daims ten laatste om 20 u. te verlaten.

Gelieve de eigenaar van de Gîte à Daims in te lichten op 0495/80.52.66 mocht u later aankomen.

 Capaciteit van het vakantiehuis

In de Gîte à Daims kunnen maximaal 15 personen overnachten.

Voor feesten is er echter een capaciteit van 50 genodigden in de leefruimte en mezzanine (90 m²). De Gîte à Daims beschikt ook over een terras van 50 m² voor nog grotere groepen.

Inventaris en werking van de verschillende voorzieningen

Zodra de huurders aankomen, ontvangen ze een inventaris van de inboedel van de Gîte à Daims. Deze moet door beide partijen worden ondertekend als bewijs dat het pand en de
inboedel in goede staat worden verhuurd. De huurder moet ervoor zorgen dat hij alles achterlaat in de staat waarin het zich bevond bij zijn aankomst. Hij rapporteert elk verlies of schade.

Als u verschillen met of afwijkingen van onze inventaris opmerkt, gelieve deze ons ten laatste om 10 u. op de dag na aankomst te melden.

In elke kast is een inventaris beschikbaar. Daarnaast ligt er een gebruiksaanwijzing naast elk huishoudelijk toestel.

Er hoeft niet extra betaald te worden voor het hout voor de houtkachel en de barbecue.

Onderhoud en netheid van het vakantiehuis

Bij uw aankomst zal het vakantiehuis schoon zijn en een maximum aan comfort bieden. De schoonmaak is inbegrepen in de huurprijs. We vragen u wel om het vakantiehuis achter te laten in de staat waarin het zich bevond bij uw aankomst (opgeruimd).

Voor het huishoudelijk afval staan er vuilnisbakken tot uw beschikking.

 Jacuzzi / Sauna

In de jacuzzi is plaats voor 5 personen. De sauna biedt plaats voor 6 tot 8 personen.

Gelieve vóór elk gebruik van de wellnessruimte een douche te nemen voor de goede hygiëne. In de sauna vragen we u om op een handdoek te zitten.

Beddengoed/Badhanddoeken

Beddengoed en een pakket met een badjas, twee badhanddoeken, een handdoek en twee washandjes (per persoon) worden in de Gîte à Daims ter beschikking gesteld. Dit kleine extraatje zit vervat in de prijs.

Brandalarm

Dit landelijk vakantiehuis is uitgerust met rookmelders. Er mag niet worden gerookt. Uit veiligheidsoverwegingen en voor ieders welzijn, is er buiten een overdekte rokershoek ingericht dichtbij het terras.

 Dieren

In de Gîte à Daims zijn huisdieren toegelaten. Gelieve dit te preciseren op het huurcontract. Als deze laatste schade aanbrengen, wordt de waarborg u niet volledig terugbetaald.

Respect voor de buren en de naaste omgeving van de Gîte à Daims

Het vakantiehuis ligt in een rustig dorp. Zijn bewoners willen graag dat de rust bewaard blijft. U moet dan ook respect tonen voor de bewoners en de algemene omgeving: fauna, flora, verschillende voorzieningen, enz.

Het is verboden om het damhertenpark te betreden.

 Technische problemen

Als u tijdens uw verblijf technische problemen ondervindt, gelieve dan contact op te nemen met de gastheer of gastvrouw op het volgende nummer: 0495/80.52.66.

Gelieve bij een stroomonderbreking eerst het schakelbord in de achterkeuken te controleren.

 Geniet van uw verblijf in onze Gîte à Daims.

Download ons huisreglement (pdf)