Gite à daims

Confort

Welkom in de Gîte à Daims !

Ons vakantiehuis, een prachtige, volledig gerenoveerde woning naast een damhertenpark van 7 hectare, voert u mee naar zijn natuurlijk en rustgevend kader in het hart van de Belgische Ardennen. Met een capaciteit van 15 personen is de Gîte à Daims nabij Bastenaken en Libramont perfect voor uw weekends met familie of vrienden, familiefeesten of bedrijfsseminaries. Ontspan u in de wellnessruimte met sauna en jacuzzi voordat u eropuit trekt voor een wandeling in het park waar u een honderdtal damherten, eenden, konijnen en wilde vogels kunt zien. Ons vakantiehuis beschikt eveneens over een ruimte die volledig is ingericht voor personen met beperkte mobiliteit.
Kom Vaux-sur-Sûre ontdekken en het klein stukje paradijs van de Gîte à Daims. Bekijk de beschikbare data of boek uw verblijf rechtstreeks online.

Panneau

Het gastenboek van de Gîte

  • Lise / 12 april 2018:
    Une merveilleuse semaine malgré la grisaille, en cette période de Pâques, le gîte avait revêtu sa parure d'oeufs en chocolat,... »
  • Marc / 28 februari 2018:
    Un gîte très bien aménagé avec aucun supplément dans un cadre calme. De nombreuses activités aussi bien à l'intérieur (sauna,... »

Houdt u van deze gîte ? Vertel het aan uw vrienden !

Wenst u meer te weten ? Abonneer u op onze nieuwsbrief !